Vignjević "Pazarac"

Autor: Filip Mitrović
četvrtak 24.01.2013.
14:31
Izvor: Sportske.net, fknovipazar.net

U jeku priprema za prolećni deo sezone, Novi Pazar doveo veliko pojačanje. Reč je o Milanu Vignjeviću.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sjajna vest za navijače plavih. Sportski direktor, Sead Brunčević doveo je na Gradski stadion Milana Vignjevića. Pojačanje, u pravom smislu, igrač koji će sigurno biti od velike koristi Slavenku Kuzeljeviću.

Utanačili smo sve detalje i dogovorili saradnju sa odličnim fudbalerom. Zadovoljan sam, naravno, od Vignjevića mnogo očekujemo, s obzirom na njegov renome.

Smatram da smo, njegovim angažovanjem napravili veoma dobar potez i osetno se ojačali u ovom prelaznom roku. Podsetiću samo da su se pre pola godine o njega otimali naši najveći klubovi, što dovoljno govori kakvog smo igrača doveli. Ugovor će biti potpisan na 18 meseci.“, otkriva detalje, sportski direktor Pazaraca, Sead Brunčević.

Milan Vignjević je jedan od najtraženijih fudbalera na našem tržištu. Ovaj ofanzivni vezni igrač, bio je letos ma meti Zvezde, Partizana i Vojvodine, ali se ipak, nakon odlaska iz Borče, obreo pod Bagdalom.

Rođen 30. marta 1989. Ponikao je u obrenovačkom Radničkom, a najzapaženiji učinak je imao u BSK-u, gde je na 56 utakmica postigao šest golova. Posebno se pamti onaj, koji je dao crveno-belima.

Navijači Novog Pazara, s pravom od njega mnogo očekuju, s obzirom da se radi o veoma brzom i atraktivnom fudbaleru.


Ne propustite