Vignjević: "Ponavljanje je formula uspeha"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 18.03.2013.
13:16
Izvor: Sportske.net

Vojvodina će sutra odigrati odloženi meč 19. kola Jelen Super lige protiv Donjeg Srema, trener Vignjević želi da njegovi momci ponove igru i rezultat iz meča sa OFK Beogradom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kasnije nego što je planirano, Vojvodina i Donji Srem odigraće svoj meč 19. kola Jelen Super lige.

Usled loših vremenskih uslova utakmica na „Karađorđu“ je odložena za sutra, za utorak 19. mart.

Vojvodina će se sa ekipom Donjeg Srema sastati nakon uspešno odrađene prve utakmice polufinala Kupa Srbije protiv OFK Beograda, trener Vignjević je pozvao svoje fudbalere da ponove istu partiju.

„Ponavljanje je u fudbalu formula za uspeh pa tako, ukoliko želimo da nastavimo niz i na pauzu odemo u dobroj atmosferi, moramo ponoviti igru, koncentraciju i sve ono dobro što nas je krasilu u utakmici sa OFK Beogradom.“, rekao je Vignjević svestan da to ipak neće biti nimalo lako.

„Ekipa Donjeg Srema izuzetno organizovan sastav protiv koga ćemo morati da obratimo pažnju.“, istakao je trener Vojvodine.

Nebojša Vignjević je pozvao navijače da u što većem broju dođu i podrže svoj tim.

"Želja nam je da na tribinama stadiona „Karađorđe“ bude što više navijača mada smo svesni činjenice rane satnice početka susreta. Sigurni smo da će nas svi oni koji dođu podržati i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati pobedi.“, rekao je Vignjević čijem se pozivu pridružio i Poletanović.

„Spremni smo da damo sve od sebe kako bi obradovali svoje navijače koje ovim putem pozivam da kao i do sada budu naš 12-ti igrač.“, rekao je fudbaler Vojvodine.


Ne propustite