Vignjević: "Prvo 'Ere' pa 'Romantika'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
15:50
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine poručio je da će zahtevati od svojih izabranika da potisnu misli o polufinalu Kupa Srbije u drugi plan jer ih u subotu očekuje važan duel sa Slobodom u okviru JSL. Vignjević će za taj susret izvesti kombinovani sastav na teren.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Slobodu iz Užica između dva neverovatno važna meča od kojih je derbi u Humskoj već završen uspešno.

Naredne srede "Lale" očekuje revanš polufinala Kupa Srbije pa ne čudi što je trener Nebojša Vignjević pred duel sa Slobodom novinarima objašnjavao da će mu primarni cilj biti da igračima promeni svest o tome šta su prioriteti.

"Dolazi nam izuzetno ozbiljna ekipa sa nekolicinom odličnih pojedinaca, pre svih tu mislim na napadački deo tima. Kvaliteti Predraga Ranđelovića, Tiaga i Krstića svima su poznati i na njih nema potrebe trošiti reči. Na nama je da u glavama potisnemo utakmicu na Karaburmi o kojoj svi razmišljaju i usredsredimo se na to da pokušamo da prikažemo još jednu kvalitetnu predstavu i pobedimo" kazao je Vignjević.

Strateg Novosađana imaće ozbiljnih problema da sastavi tim za sutrašnji meč na "Karađorđu" pošto će zbog suspenzija izostati golman Nemanja Supić i kapiten Mirosalv Vulićević a još nekoliko igrača biće pod znakom pitanja zbog povreda.

"Kadrovska situacija nije sjajna jer zbog žutih kartona sigurno neće nastupiti kapiten Miroslav Vulićević i prvi golman Nemanja Supić. Njihove alternative će biti Goran Smiljanić i najverovatnije Srđan Žakula. Na povrede se žale Jokić, Ađuru, Vranješ i Abubakar i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja" objasnio je trener Vojvodine.

U takvoj postavci stvari Vignjević će biti primoran da šansu ukaže mlađim igračima pa je od navijača zatražio podršku za njih i najavio da će se ići na pobedu bez obzira na sve okolnosti.

"Ovom prilikom apelujem na naše navijače, a to sada sa razlogom prvi put činim, da podrže Smiljanića jer mu je to preko potrebno za samopouzdanje. Ipak, imam potpuno poverenje u mlade snage koje će ih zameniti, a nadam se da će nas navijači kao i do sada podržati. Očekujem tešku utakmicu i naravno, našu pobedu" zaključio je Vignjević.

Duel Vojvodine i Slobode iz Užica igra se u subotu sa početkom od 19 časova na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite