Vignjević: ''Radoja za primer!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.12.2012.
21:02
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Vojvodine osvrnuo se na učinak njegovog tima u jesenjem delu sezone. Pritom je pohvalio talentovanog radoju, ali i upozorio da mnogi igrači koji su došli iz manjih klubova nisu na pravi način shvatili obaveze i ciljeve kluba kakav je Vo

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadski superligaš je tokom čitave jeseni kuburio sa realizacijom i tek u poslednjem kolu prvog dela šampionata napadači su pokazali kvalitet i naneli pravi debakl Crvenoj zvezdi na Marakani.

Ipak, jedna utakmica ne bi smela da zavara nikoga u Vojvodini, to je naglasio i predsednik Butorović, a svestan toga je i trener Nebojša Vignjević, koji je u utorak uputio određene kritike na račun pojedinih igrača koji su u Vojvodinu došli iz manjih klubova.

"Ne možete da dođete iz manjeg kluba a da ostanete na nivou tog kluba. Naravno, nemam ništa protiv manjih klubova, ali je jednostavno tako. Ovde su ciljevi drugačiji i to oni treba da znaju. Možda nas je i to koštalo bodova, jer neki nisu shvatili na pravi način'', istakao je Vignjević.

Ipak, ima i onih koji su možda i premašili očekivanjima, a to je, po mišljenju Vignjevića, mladi Nemanja Radoja.

''Dobili smo Radoju, kome nije ni posvećena dovoljna pažnja, a koji je iz utakmicu u utakmicu jedan od najboljih igrača Vojvodine, koji pokazuje kako treba da izgleda jedan mladi igrač i kako može da igra u kontinuitetu i da njegove godine ne mogu da budu alibi. Mislim da će on vrlo brzo postati interesantan i klubovima van Srbije", zaključio je Vignjević i naglasio da je ova ekipa postavila temelje za ono što je čeka u nastavku sezone.

Ne propustite