Vignjević zahteva maksimalnu koncentraciju

Autor: Miloš Marković
petak 26.10.2012.
12:49
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vojvodine u okviru desetog kola Jelen Super lige na svom terenu dočekuje goste iz Ivanjice, a trener novosadskog tima Nebojša Vignjević od svojih momaka zahteva maksimalnu koncentraciju.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U nedelju od 15 sati na stadionu „Karađorđe“ igra se meč 10. kolo domaćeg prvenstva u okviru kojeg domaća Vojvodina dočekuje Javor iz Ivanjice.

Obe ekipe u ovaj duel ulaze ohrabrene pobedama u Kup takmičenju, Vojvodina je trijumfom nad Čukaričkim donekle skinula teret sa leđa.

„Svakako da smo pobedom nad Čukaričkim skinuli pritisak u tom rezultatskom smislmu, ali u nedleju nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica u kojoj ne sme biti opuštanja.“, rekao je Vignjević koji upozorava da njegovim momcima na megdan stiže jako neugodna ekipa.

U goste nam dolazi jako neprijatna ekipa Javora koja ima izuzetno jaku odbranu predvođenu Milovićem, ekipa koja ima izuzetno zgusnut srednji red i koja ostavlja jako malo prostora i ne dozvoljava veliki broj šansi.“

„Javor se uglavnom oslanja na igru iz kontranapada, u svojim redovima ima jako opasne igrače koji to maksimalno koriste i ukoliko želimo da ih zaustavimo moraćemo maksimalno agresivno a odigramo na sredini terena. Izuzetno je bitno da zadržimo koncentraciju svih 90 minuta i budemo strpljivi kako bi stigli do sva tri boda.“, rekao je Vignjević.

Kada je u pitanju ogrački kadar, trener Vojvodine ističe da je van stroja Miroslav Stevanović, dok bi u konkurenciji za sastav mogli da se nađu Poletanović, Kosović i Meleg.

Na golu novosadskog tima trebalo bi da se nađe Srđan Žakula.


Ne propustite