"Viktorija" u hali "Jezero"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.03.2012.
19:26
Izvor: Sportske.net

Odigrane su prve dve utakmice 16. kola Futsal šampionata Srbije. Ekonomac se "poigrao" sa ekipom Tango Liman dok je mnogo veća neizvesnost bila u Lazarevcu gde je Kolubara ipak dobila Kopernikus. Ujedno, izvučeni su parovi 1/4 finala Futsal Kupa.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Kako se i očekivalo pre početka susreta u hali "Jezero", znatno nadmoćnija ekipa Ekonomca ubedljivo je savladala Novosađane rezultatom (9:0).

Od strata je Ekonomac stavio do znanja protivniku ko je gazda u Futsal ligi Srbije i nakon svega osam minuta igre bilo je (2:0) za "studente".

Drugo poluvreme ipak je donelo mnogo više pogodaka i to u mreži Tango Limana koju je čuvao golman Vorgić. Igarala se "viktorija" pred golom gostiju koji su u drugom poluvremenu primili sedam golova.

Pored ubedljive igre koju je demonstrirao Ekonomac viđen je i jedan nesvakidašnji detalj. Naime, golman Ekonomca često pokušava, kada se za to ukaze prilika, da pogodi protivničku mrežu sa svoje gol crte. Ovoga puta mu je uspelo pa se na listu strelaca na ovom meču upisao i Aksentijević, golman Ekonomca.

Tokom ovog duela svi u hali očekivali su da stigne ime protivnika koji će se suprotstaviti Ekonomcu u 1/4 finalu Futsal Kupa. Na radost svih u klubu, Ekonomac će svoj duel naredne runde Kup takmičenja igrati kao domaćin protiv ekipe Kopernikus.

Pored utakmice u Kragujevcu, igralo se i u Lazarevcu gde je Kolubara bila bolja od narednog protivnika Ekonomca u Kupu, ekipe Kopernikusa. Konačan rezultat tog duela bio je (2:0) za domaćina.

Parovi 1/4 finala Futsal Kupa Srbije:

Ekonomac - Kopernikus
Marbo Intermezzo - Niš 92
Vranje - Kolubara
VIK Naisus - Smederevo

Mečevi četvrtfinala na programu su 14. marta.

Ne propustite