Vinsent Tan hoće Ljupka Petrovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.04.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuća smena Roberta Jarnija sa mesta trenera Sarajeva, stavila je u prvi plan nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Ljupka Petrovića, koji je prema pisanju medija u BiH jedan od glavnih kandidata za Jarnijevog naslednika.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Remi na gostovanju u Prijedoru, protiv domaćeg Rudara (0-0), značajno je udaljio ekipu Sarajeva od osvajanja šampionske titule, pa je ceh platio sada već bivši trener ovog tima Robert Jarni.

Naravno, na ''Koševu'' još uvek veruju da na kraju mogu da se izbore za tron, iako trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli, sa četiri boda manje od vodećih Željezničara i Zrinjskog.

Podsetimo, nedavno je većinski vlasnik FK Sarajevo postao kontroverzni Vinsent Tan, inače vlasnik Kardifa, pa su mnogi verovali da je klub sa Koševa prvi favorit za osvajanje titule.

Ipak, dešavanja na terenu su pokazala da to nije baš tako, pa uprava Sarajeva sada traga za novim, pravim rešenjem, kad je u pitanju mesto trenera.

Kako prenosi sarajevski ''Dnevni avaz'', iskusni srpski stručnjak Ljupko Petrović danas bi trebalo da doputuje u sarajevo na završne pregovore i ima velike šanse da preuzme ovu ekipu.

Naravno, pomenuti list podseća i da je Ljupko sa Crvenom zvezdom osvojio i titulu prvaka Evrope 1991. godine, što mu je i najveći adut u odnosu na konkurente Meha Kodra i Faruka Hadžibegića, koji se takođe pominju kao potencijalni naslednici Jarnija.

Ne propustite