Vojčić: Pobeda za vetar u leđa"

Autor: Beta Beta
utorak 03.04.2012.
15:30
Izvor: Beta

Trener Borca Slavko Vojičić rekao je danas pred meč protiv Metalca u 22. kolu Super lige Srbije da se njegova ekipa može nadati pobedi.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Borca iz Čačka Slavko Vojičić dobro poznaje sutrašnjeg protivnika i zna odakle preti najveća opasnost.

"Dobro poznajem ekipu Metalca i znam odakle nam preti najveća opasnost. Sutra je za njih možda i poslednja prilika da uhvate priključak u borbi za opstanak, ali mnogo više razmišljam o našoj igri. Verujem u svoj tim i mislim da se možemo nadati pozitivnom ishodu koji bi nam dao vetar u ledja pred seriju teških mečeva", rekao je Vojčić novinarima u čačku.

Borac je u prošlom kolu pobedio Radnički 1923 sa 3:1, a Vojičić je istakao da je sada još veći optimista nego pred taj duel.

"Pred meč sa Radničkim sam bio optimista, a sada sam još veći. Razlozi za to su dobra igra i pobeda protiv Kragujevčana, ali i podatak da sve bolje radimo i da sam sa svim igračima na istoj talasnoj dužini", kazao je Vojčić.

U ime igrača Borca pred duel sa Metalcom se obratio štoper Siniša Radanović, koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je veliko pojačanje za ekipu čačanskog superligaša.

Štoper Čačana Siniša Radanović rekao je da će Metalac igrati pod većim pritiskom u odnosu na njegovu ekipu.

"Očekuje nas težak duel, sa rivalom koji je sigurno pod većim pritiskom od nas. Ne možemo birati protivnika i nama je svejedno ko je sa druge strane terena Daćemo sve od sebe da dobrom igrom i pobedom nastavimo niz dobrih rezultata", rekao je Radanović.

Metalac će dočekati Borac sutra u 16.00 na stadionu u Lučanima.

Ne propustite