Vojičić: "Pojedinci ne zaslužuju Borčev dres!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.04.2012.
21:27
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon poraza od OFK Beograda na stadionu kraj Morave Borac je jednom nogom zakoračio u niži rang takmičenja. Toga je svestan i trener Čačana koji je nakon današnjeg meča bio rezigniran odnosom pojedinih igrača prema dresu koji nose.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Nema sumnje da će Borcu biti veoma teško da se izbori za opstanak u Jelen Superligi nakon poraza koji im je danas OFK Beograd naneo u sred Čačka.

Raspored mečeva do kraja prvenstva nije nimalo povoljan za pulene Slavka Vojičića koji je svestan da bi samo čudo moglo da spasi ekipu ispadanja u niži rang.

Ipak, ono što je njemu zasmetalo jeste odnos igrača prema igri i indolentnost koju su pokazali danas u Čačku.

"Nemam pravo da promenim deset igrača i prosto ne mogu da verujem kako se pojedinci odnose prema dresu kluba. Ovo su utakmice u kojima se daje više od realnih mogućnosti, ali kod nas toga nema. I ja snosim naravno krivicu, ali je sramota kako pojedini naši igrači igraju, tako da razumem i reakciju publike. Što se mene lično tiče boriću se do kraja časno, da pokušamo nemoguće i izbegnemo selidbu u niži rang takmičenja" poručio je nakon meča trener Borca.

Borac se nalazi na pretposlednjem mestu Jelen Superlige sa 18 osvojenih bodova a Novi Pazar im beži tri boda i nalazi se na 14. poziciji.

U okviru 26. kola Borac putuje u Jagodinu koja se uključila u borbu za izlazak u Evropu.

Ne propustite