Vojvodina na naplati duga (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.04.2014.
13:59
Izvor: Sportske.net

Branilac titule i pretendent na treću poziciju u ligi sastaju se večeras u Humskoj u derbiju 22. kola JSL. Crno-beli će sa bivšim "Novosađanima" u timu pokušati da vrate dug Voši i revanširaju se za poraz iz prvog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Derbi meč 22. kola Jelen Superlige igra se u Humskoj, gde šestostruki uzastopni šampion Srbije dočekuje dužnika iz jesenjeg dela sezone, ekipu Vojvodine.

Utakmica na stadionu Partizana nosi epitet derbija ali će biti posebna i zbog činjenice da će momci koji su jesenas srušili Partizan u Novom Sadu pokušati da vrate dug "sebi samima".


Partizan dočekuje podmlađeni novosadski sastav a čak trojica fudbalera koji će večeras nositi crno-beli dres jesenas su bili u ulozi dželata šampiona Srbije.

Miroslav Vulićević, Branislav Trajković i Petar Škuletić prvi put će od dolaska u Partizan igrati protiv svog bivšeg kluba a ni uloga Marka Nikolića nije ništa manje specifična.

U Humskoj su pred današnji susret najavljivali da emocija neće biti i da je borba za nova tri boda prioritet koji ne poznaje samilost prema bivšim klubovima i saigračima.

Crno-beli će konačno moći da nastupe u najjačem sastavu jer Nikolić više nema problema sa suspendovanim igračima, dok će Sosa Babić morati da ima u vidu i činjenicu da njegovu ekipu za tri dana očekuje i revanš susret sa Spartakom u polufinalu Kupa Srbije.

Jesenašnji duel završen je pobedom Vojvodine rezultatom 2:1 što je bio jedan od dva poraza crno-belih u prvom delu sezone.

Utakmica u Humskoj počinje u 18 časova a glavni arbitar biće Darko Bogdanović.

Partizan - Lukač, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, A. Živković , Brašanac, Drinčić, Ilić, Škuletić, Lazović

Vojvodina
- Jovanić, Živković, Pekarić, Babić, Nastić, Radoja, Poletanović, Alivodić, Puškarić, Gaćinović, Veselinović

Ne propustite