Vojvodina - "Odmetnici" trenirali zasebno

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2012.
19:28
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon odluke UO FK Vojvodina da se četvorica prvotimaca kazne suspenzijom iz prvog tima do daljnjeg, "osuđeni" su danas morali da treniraju po posebnom režimu, odvojeno od ostatka tima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

UO Vojvodine je doneo odluku da četvorica prvotimaca, Nemanja Supić, Branislav Trajković, Danijel Mojsov i Aleksandar Katai budu suspendovani iz prvog tima do daljnjeg.

Takođe, golmanu Supiću je rečeno da je slobodan u traženju novog kluba a štoperima Mojsovu i Trajkoviću neće biti izlaska u susret kako bi realizovali transfere u Zvezdu i Partizan.

Aleksandar Katai, koji je na pozajmici iz Olimpijakosa, prošao je samo sa suspenzijom a o tome je obavešten njegov matični klub.

Nakon ovih dešavanja četvorica kažnjenih igrača danas su trenirala u SC "Vujadin Boškov" zasebno, odvojeni od ostatka ekipe. Sa njima je radio Zoran Vasiljević a jedini komentar koji se mogao čuti od pomenute četvorice bio je da je u srpskom fudbalu moguće "bukvalno sve" te da nisu iznenađeni ovom odlukom UO kluba iz Novog Sada.

Spasoje Jelačić, od sutra će se ponovo naći u funkciji pomoćnog trenera pošto je na mesto šefa struke postavljen Zlatomir Zagorčić koji poseduje profi licencu.

"Upoznati smo sa odlukama uprave pred trening. Trening je protekao najnormalnije, radno, discplinovano, što se očekuje od igrača Vojvodine i profesionalaca. Što se tiče atmosfere u ekipi i reakcije na ono što je odlučio Upravni odbor, dajte da sačekamo utakmicu sa Javorom i možda ćemo dobiti odgovor" prokomentarisao je Spasoje Jelačić odluku koju je UO doneo.

Vojvodina sutra igra na "Karađorđu" meč 26. kola Jelen Superlige a protivnik će biti ekipa Javora iz Ivanjice.

Ne propustite