Vojvodina preslišala ''Romantičare''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.04.2014.
16:51
Izvor: Sportske.net

U prvoj utakmici 25. kola domaće Superlige, Vojvodina savladala OFK Beograd i tako ''Romantičarima'' otežala posao u borbi za opstanak.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je pred svojim navijačima na ''Karađorđu'' opravdala ulogu favorita u ovom meču i na kraju trijumfovala rezultatom 2:0.

Novosađani su bolje ušli u meč, tokom prvih petnaestak minuta imali nekoliko veoma dobrih prilika za vođstvo, ali Babić i Stojanović nisu bili precizni.

Usledio je period bolje igre gostiju, koji su takođe uspeli da opasno priprete preko Planića, a onda i zapaženog Dražića, međutim posle prvih 45 minuta mređe su mirovale.

Drugih 45 minuta, međutim, pripada Vojvodini. Doduše, prvu veliku priliku u nastavku imali su gosti, u 58. Dražić je imao sjajnu kontru, ali je najpre Pekarić odlično reagovao, da bi u nastavku akcije napadač OFK-a neprecizno šutirao.

I odmah je usledila kazna za goste. Milinković-Savić je na drugoj strani odlično centrirao za Stojanovića, koji šalje loptu u mrežu - 1:0.

Osam minuta kasnije je praktično sve bilo rešeno. Ovog puta Marko Poletanović u ulozi asistenta, a Milinković-Savić pogađa za konačnih 2:0.

Do kraja, Vojvodina rutinski završava posao i upisuje nove bodove, dok ''Romantičarima'' ostaju brige po pitanju opstanka.


Ne propustite