Vojvodina - Rezultat u drugom, igra u prvom planu!

Autor: Miloš Marković
petak 14.03.2014.
14:03
Izvor: Sportske.net

U suset utakmice 19. kola protiv ekipe Čukaričkog, trener Vojvodine održao je konferenciju za medijena kojoj je izneo svoja očekivanja re d ovaj meč.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina će u okviru 19. kola ukrstiti koplja sa ekipom Čukaričkog. Ekipa koju sa klupe vodi Sosa Babić nalazi se na 4. mestu na tabeli, sa dva boda manje od narednog protivnika, koji zauzima treće mesto.

Ipak, šef struke ekipe Vojvodine se ne opterećuje bodovima i rezultatom, već u prvi pan ističe igru svog tima.

"Što se tiče nas, ja kao i do sada igrače ne opterećujem rezultatom već igrom i ako ponovimo način i odnos prema obavezama koji smo demonstrirali u dobrom delu utakmice sa Voždovcem i delom sa Spartakom i Donjim Sremom možemo se nadati pozitivnom rezltatu. Pobeda bi za ovaj mladi tim značila jako mnogo u smislu samopouzdanja.", rekao je Babić.

Govoreći o rivalu, trener Vojvodine Čukarički opisuje kao jednu ozbiljnu ekipu.

"Čukarički je izuzetno ozbiljna ekipa koja je spoj mladosti i iskustva oličenog u Bojiću i Mirosavljeviću. Igraju odličan fudbal, pomalo netipičan za naše prilike ali njihovi rezultati i pozicija na tabeli govore da idu pravim putem."
, istakao je on.

Utakmica na stadionu Karađorđe igra se u subotu od 14.30.

Interesntno je napomenuti da će na ovom meču biti obeležn i rođendan navijačke grupe 'Firma 11989', koja slavi 25 godina od osnivanja.

Ne propustite