Vojvodina upisala novi remi bez golova

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.01.2014.
18:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine upisali su drugi uzastopni remi na pripremama u Antaliji a kuriozitet je da je nakon nerešenog rezultata bez golova u meču sa Tomom, bez pogodaka završen i kontrolni susret sa češkom Sigmom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pred oko pedesetak posmatrača na terenima trening centra u Kemeru, fudbaleri Vojvodine remizirali su bez golova (0:0) sa češkom Signom, u trećoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone u JSL.

Za razliku od prethodnog kontrolnog meča sa ruskim Tomom, koji je takođe završen bez pobednika i golova, današnji susret obilovao je prilikama na obe strane ali pogodaka nije bilo samo zbog spretnosti golmana i nespretnosti napadača dva tima.

Alivodić, Vranješ i Radoja bili su najbliži postizanju gola u prvom delu meča, dok su u drugom poluvremenu dobre prilike za novosadski tim propustili Spremo, Milinković-Savić, i Nenadović.

Pohvale za intervencije kojima je sačuvao mrežu Vojvodine mirnom idu na račun golmana Jovanića koji je u nekoliko navrata do ludila dovodio igrače Sigme.

Vojvodina:
Žakula (Jovanić), Nikolić (Pankov), Nastić (Popara), Đurić (Novaković), Babić, Radoja (Ivanić), Poletanović (Milinković-Savić) , Vranješ (Stojanović), Alivodić (Spremo), Veselinović (Ilić), Gaćinović (Nenadović)

Ne propustite