Vojvodina želi silno od starta

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.02.2013.
10:40
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Novosađani su spremni za prolećnu promociju, ekipa trenera Vignjevića želi od starta da pošalje poruku i krene u borbu za ostvarenje svojih ciljeva.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina u prolećni deo prvenstva ulazi kao trećeplasirana ekipa sa dva boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nakon uspešno odrađenih zimskih priprema, ekipa Nebojše Vignjevića u sredu igrap protiv Smedereva, a šef struke poziva na opreznost, od svojih fudbalera traži maksimum.

„Smederevo ima kvalitetne i i skusne igrače i moraćemo da budemo oprezni.“, rekao je Vignjević koji ipak ne beži od uloge favorita.

„Ishod ovog meča zavisi od nas samih. Ne bežimo od ulge favorita, želimo da otvorimo sezonu kako treba i već na startu proleća krenemo željenim pravcem.“, rekao je za „Dnevnik.rs“.

Trener novosadskog kluba od svojih fudbalera zahteva maksimalno zalaganje kako bi se ispravile sitne greške na koje je ukazivao i nakon generalne probe protiv bugarskog CSKA.

„Želim da se igrači oslobađaju lopte uz što manje dodira, uz postavku na terenu u pojedinim situacijama to je ono na čemu stalno radimo.“, ističe trener Vojvodine.

Novosadski crveno-beli u prvi prolećni okršaj ulaze sa punim igračkim kadrom, kome je na treninzima ovih dana pridruženo i jedno novo lice.

U pitanju je Ibrahim Kalil Sila, fudbaler Gvineje koji je na probi u Novom Sadu.

Trener Vignjević ističe da će o njegovom kvalitetu prosuditi u narednom periodu kada će odlučiti hoće li ovaj ofanzivni vezni igrač u junu biti registrovan za Vojvodinu.


Ne propustite