Vojvodina želi trijumf na startu

Autor: Miloš Marković
utorak 26.02.2013.
14:37
Izvor: Sportske.net

Cilj i ambicije fudbalskog kluba Vojvodina pred gostovanje u Smederevu su jasni, Novosađani žele pobedom da započnu drugi deo sezone u Jelen Superligi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon skoro 90 dana pauze, i odloženog početka proleća, sve oči su uprte u nebo.

Pripreme za početak prolećnog dela sezone teku neometano, tako i u redovima Vojvodine koja je spremna za gostovanje u Smederevu.

Uslovi za igru ne smeju biti alibi, jasan je trener Vignjević.

„Uslovi za igru u Smedervu, kako saznajemo, nisu u najboljem stanju, ali to ne sme da nam bude nikakav alibi jer i druga strana igra na istom terenu.“, rekao je strateg novosadskog kluba koji najavljuje borbu za tri boda.

„Nadam se da ćemo pobedom u Smederevu nagovestiti uspešnu polusezonu koja je pred nama. Naš jedini cilj je osvajanje sva tri boda, no nikako ne smemo da potcenimo domaćina koji takođe ima svoje planove.“, dodao je.

Kada je u pitanju igrački kadar, Vojvodina je bez većih poteškoća pred gostovanje.

„Što se tiče kadrovske situacije, u konkurenciji jedino neće biti Branislav Trajković zbog žutih kartona dok su svi ostali spremni i motivisani da se nađu na terenu. Svi ostali igrači su spremni i jedva čekaju da istrče na teren.“ istakao je Vignjević.

Svoja očekivanja pred sutrašnji meč koji će se odigrati od 14 sati izneo je i kapiten tima, Miroslav Vulićević.

„Moji klupski drugovi i ja, spremni smo i motivisani da pokažemo kako naše igre i rezultati iz pripremnog perioda nisu bili nikakva slučajnost.“

„Svesni smo da će Smederevci pokušati da nas iznenade zbog poslednjeg mesta koje zauzimaju i težine svog položaja, ali nas njihove brige ne opterećuju. Ipak, siguran sam da imamo kvalitet i znanje da svoje ambicije i sprovedemo u delo. Biće tako u svakoj utakmici koja je pred nama, a pobeda na startu na tom putu bila bi nam od velike važnosti.“, istakao je Vulićević.


Ne propustite