Volkov: "Kragujevački putokaz za Tun"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.08.2013.
14:25
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vladimir Volkov smatra da je ubedljiv trijumf i igra protiv Radničkog iz Kragujevca prava smernica kako treba igrati u revanš susretu plej-of faze kvalifikacija za LE sa Tunom, koji crno-bele očekuje u četvrtak uveče.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Levi bek Partizana Vladimir Volkov jedan je od deventnaestorice fudbalera koje je trener Vuk Rašović poveo na revanš susret plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Tunom.

Uoči sutrašnjeg meča Volkov ističe da ubedljiva pobeda nad Radničkim iz Kragujevca igračima daje dodatan podstrek i veru da mogu do plasmana u grupnu fazu LE.

"Imamo dobar rezultat iz prve utakmice iako smo mogli i više. Posle jedne krize igara pobeda protiv Radničkog iz Kragujevca je došla u pravo vreme i pokazala nam put kojim treba da idemo. Na krilima te pobede idemo u Švajcarsku puni samopouzdanja i vere u sebe da možemo da se plasiramo u grupnu fazu LE" rekao je Volkov.

Crnogorski internacionalac zbog isključenja u drugom meču sa Širakom (drugo kolo kvalifikacija za LŠ) nije bio u konkurenciji za tim za prvi meč sa Švajcarcima ali je sada ponovo na raspolaganju treneru.

"Imali smo pehove da na svakoj utakmici dobijamo isključenja koja su šefu stručnog štaba otežala posao u sastavljanju tima. Sada smo se ukomponovali i verujem da će igre biti sve bolje i bolje" zaključio je levi bek.

Duel u Tunu između istoimenog tima i ekipe Partizana igra se u četvrtak sa početkom od 20 časova.

Ne propustite