Volkov nakon svega oblači dres Crne Gore!?

Autor: Miloš Marković
utorak 08.05.2012.
15:06
Izvor: Sportske.net

Iako je zabeležio jedan nastup za reprezentaciju Srbije, Vladimir Volkov može da zaigra za Crnu Goru čiji je selektor obnovio interesovanje za fudbalera Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako prenosi SOS kanal, Vladimir Volkov bi uskoro mogao da postane novi član reprezentacije Crne Gore!

Iako je fudbaler Partizana debitovao u dresu „Orlova“ na turneji po Južnoj Americi, tačnije na utakmici protiv selekcije Hondurasa, postoji mogućnost da ipak obuče dres „Sokolova“.

Naime, prema amandmanu koji je pre izvesnog vremena odobrila svetska kuća fudbala, igrač koji je zabeležio samo jedan nastup u dresu određene zemlje, može promeniti izbor i zaigrati za drugi nacionalni tim.

Kao što je i ranije saopštavano, selektor Crne Gore Branko Brnović nije krio želju da u selekciju Crne Gore uvrsti igrača čije bi šanse u novom timu Srbije, u konkurenciji Aleksandra Kolarova bile znatno smanjene.

Iako menadžer Vladimira Volkova nije želeo da komentariše ovakve navode SOS kanala, definitivna potvrda vesti da bi fudbaler Partizana mogao da postane reprezentativac Crne Gore mogla bi da stigne u sredu 10. maja, za kada je zakazano zvanično obraćanje javnosti selektora „Sokolova“.

Volkov bi već 25. maja mogao da debituje u dresu Crne Gore protiv selekcije Belgije.


Ne propustite