Volkov oštro o Vermezu, sve najbolje o Vuku...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vladimira Volkova i dalje boli činjenica da ga je bivši trener Partizana Vlada Vermezović tokom prolećnog dela sezone sklonio u ''drugi plan''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U osvrtu na saradnju sa Vladimirom Vermezovićem tokom prošle sezone, Vladimir Volkov je naglasio da od bivšeg šefa struke nikad nije saznao prave razloge zašto je izgubio mesto u startnoj postavi tokom drugog dela sezone.

''Tokom jesennjeg dela sezone sam i igrao, ali su problemi počeli kada sam propustio deset dana rada tokom priprema na Tari i u Turskoj. Odjednom sam došao u situaciju da se sa Aškovskim borim za treću alternativu!

Nikada nisam bojkotovao trenera, ali sam tražio razgovor u četiri oka kako bi mi neke stvari bile jasnije. Nije mi rekao istinu, već da sam ostavljen po strani zato što sam propustio deo priprema. Ali, kako je radio, tako mu se i vratilo...'',
ističe Volkov, a prenose ''Novosti''.

A kad je saradnja sa aktuelnim šefom struke Vukom Rašovićem u pitanju, Volkov ima samo reči hvale, pogotovo posle javno izraženje želje trenera Partizana da crnogorski reprezentativac ostane u Humskoj i naredne sezone.

''Ja sam takav - kada mi neko pruži ruku, daću mu obe! Drago mi je što sam ulepšao Vukov debi golom protiv Radničkog i nadam se da će se naša saradnja i nastaviti'', poručio je Volkov.

Ne propustite