Volkov: "Što se mene tiče, već smo prošli"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.07.2013.
16:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Levi bek Partizana i junak jučerašnjeg meča drugog kola kvalifikacija za LŠ u Đumriju ubeđen je da se očajna igra šampiona Srbije neće ponoviti u revanšu i da će crno-beli izboriti plasman u treću rundu kvalifikacija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspeli su da se izvuku iz neugodne situacije u Jermeniji samo zahvaljujući golu Vladimira Volkova koji je pogodio za izjednačenje u 92. minutu.

Nakon bruke u Đumriju crnogorski internacionalac nije krio razočarenje načinom na koji su njegovi saigrači odigrali.

"Delovali smo jako loše na terenu, bez agresije, ideje i čvrstine. Jedini kvalitet koji smo pokazali je onaj koji karakteriše velike ekipe, a to je da znaju da dođu do dobrog rezultata i kada igraju loše. Dešava se da pojedinci imaju loš dan, a da ostali to nadomeste. Ipak, kada devet igrača ima loš dan to je nemoguće" jasan je Volkov.

Pored spasonosnog pogotka koji Partizanu daje izgledne prilike za plasman u dalji tok takmičenja, Volkov je sa Lukačem u nekoliko navrata spašavao mrežu crno-belih. Kada su golovi u pitanju, veruje da ga u evropskim mečevima prati dobra karma.

"Nikada mi se nije desilo da na utakmici spasim dva gola. Što se gola tiče to nekako postaje normalno, jer me baš sluša lopta u kvalifikacijama za Evropu. Pogađao sam u dresu Šerifa protiv Dinama iz Zagreba i Tirane, a pre dve godine sam bio strelac za Partizan protiv Šamroka" ističe levi bek Partizana.

Za sedam dana u Humskoj je revanš susret sa Širakom a Volkov ka i većina navijača Partizana nema sumnju koji će tim u treće kolo.

"Što se mene tiče već smo prošli. Normalno, ne sme da nam se ponovi ništa slično, sada nam je valjda jasno da svakog rivala moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno. Nisu oni u Đumriju bili toliko dobri koliko smo im mi našom slabom partijom dali priliku da naprave pozitivan rezultat" poručuje Volkov.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Širaka igra se naredne srede u Humskoj sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite