Volkov: "Svim srcem za Partizan i 'Grobare'"

Autor: Beta Beta
subota 22.06.2013.
10:52
Izvor: Beta

Crnogorski reprezentativac Vladimir Volkov još uvek nije siguran u ostanak u Partizanu ali je obećao da će do poslednjeg dana boravka u Humskoj davati svoj maksimum za klub i navijače.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Defanzivac Partizana Vladimir Volkov rekao je da mu imponuje to što trener Vuk Rašović želi da on ostane u klubu, ali da je vreme i da malo misli na sebe i svoju porodicu.

"Sigurno, s jedne strane, imponuje kada neko iz kluba, pogotovu ako je to šef stručnog štaba tako nešto izjavi, a s druge strane, iskreno, treba da mislim malo na sebe i svoju porodicu i da situacija u Srbiji nije takva da može da se zaradi", rekao je Volkov novinarima na Zlatiboru.

Trener crno-belih Vuk Rašović rekao je juče da se nada da će Vladimir Volkov i Ivan Ivanov ostati u klubu barem još šest meseci. Volkov je kazao da će, ukoliko ostane u Partizanu, i dalje igrati svim srcem kao i do sada.

"Ukoliko ostanem, igraću za Partizan i 'Grobare' kao i do sad svim srcem i maksimalno ću da dati sebe u ovaj posao koji nas čeka. Ukoliko odem, mislim da će to dobro doći i klubu. Ima nekih interesovanja, a što nije realizovano to nije pitanje za mene", rekao je on.

Šampion Srbije u narednu sezonu ulazi sa mladim timom, a Volkov je jedan od najstarijih u timu.

"Dočekao sam da posle Saše Ilića budem najstariji u ekipi. Neverovatno zvuči, ali istinito. To govori da smo mlada ekipa i da ćemo morati dobro da se pomučimo da bismo bilo šta napravili u Evropi. Bez iskusnih igrača teško je bilo šta napraviti. Oslanjamo se na mladost i talenat, na dobar rad i to su nam jedini aduti", naveo je Volkov.

Partizan će u ponedeljak saznati ime protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Rašović je juče rekao je da se nada nekoj ekipi iz bivše Jugoslavije, a Volkov navodi da niko u ekipi ne razmišlja o lošem rezultatu, ali da je za dobar rezultat potrebno i malo sreće.

"Svaka godina nosi nešto svoje. Kad niko nije očekivao da se plasiramo protiv Anderlehta mi smo se plasirali. Kad su svi očekivali da se plasiramo protiv Šamroka mi nismo. Ne znamo šta nosi novi period. Jedino što mogu da kažem je da se radi dobro. Mi smo svi optimisti, jer da nismo verovatno bismo otišli sa ovih priprema", rekao je Volkov.

"Za veliki rezultat treba i sreća, nije samo kvalitet, tako da uz neki povoljniji žreb. Kažem, ne razmišlja niko o lošem rezultatu, bićemo čvrsto na zemlji, verujemo u rad sa Vukom. Meni se iskreno to svidja i to je ono u šta polažemo nade", kazao je on.

Ekspedicija FK Partizan se nakon prvog dela priprema na Zlatiboru vraća u Beograd a onda se seli na slovenačko Pohorje, gde će biti obavljen najvažniji deo priprema za narednu sezonu.

Ne propustite