Volkov: "Želeo da rešim problem sa Mladenovićem"

Autor: Beta Beta
subota 02.11.2013.
22:32
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov demantovao je da je hteo da se fizički obračuna sa Filipom Mladenovićem iz Crvene zvezde nakon 145. "večitog" derbija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Volkov priznao je da je posle završetka 145. "večitog" derbija otišao do svlačionice Crvene zvezde kako bi rešio problem sa Filipom Mladenovićem ali je demantovao da je rekao kako će levom beku crveno-belih "polomiti noge kada ga vidi u gradu".

"I u pobedi i u porazu treba biti gospodin i sportista. Mladenović me na podmukao način udario šakom u glavu, i ja sam posle utakmice pokušao da dođem do njega i da rešim neki problem ako ima sa mnom. Stavio bih sad tačku na tu priču. Demantujem da sam rekao to što se piše", rekao je Volkov novinarima.

Zvezda je danas pobedila Partizan sa 1:0 autogolom Milana Obradovića i tako prišla na bod zaostatka.

Novinari su više od sat i po vremena čekali fudbalere crno-belih da izađu iz svlačionice, a Volkov je kazao da je to bilo "iz bezbednosnih razloga".

"Pobedila je srećnija ekipa, a ne bolja, ali sve je to sport. Život ide dalje. Da smo dobili danas, ne bi bilo ništa gotovo", rekao je Volkov.

Partizan posle nekompletnog 11. kola JSL i dalje vodi na tabeli a samo bi ekipa Čukaričkog do kraja vikenda mogla da se priključi crno-belima na liderskoj poiciji ukoliko savlada Spartak  u Subotici.

Ne propustite