Volkov zvanično u jatu "Sokolova"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2012.
15:04
Izvor: Sportske.net

Kako je prethodnih dana i bilo najavljivano iz FSCG Vladimir Volkov našao se na reprezentativnom spisku za meč sa Belgijom koji je danas saopštio Branko Brnović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvotimac Partizana izrazio je želju da nastupa za selekciju naših južnih suseda još oktobra prethodne godine ali je ipak obukao dres Srbije i u njemu odigrao je dan meč na turneji po Južnoj Americi.

Već je pisano o tome da Volkov po novim pravilima FIFA ima pravo da promeni izbor pošto je odigrao samo jedan meč za Srbiju što će ovaj fudbaler definitivno i učiniti.

Selektor Crne Gore danas je objavio spisak igrača na koje računa za meč sa Belgijom na kome se nalazi i ime Vladimira Volkova.

"Kvalitetan je igrač i može nam pomoći i pojačati konkurenciju. Ne vidim u tome ništa loše. Verujem da će nam mnogo koristiti" rekao je Branko Brnović komentarišući svoju odluku da u sastav uvrsti prvotimca Partizana.

Tako će Vladimir Volkov imati priliku da u dresu Crne Gore ubeleži prvi nastup već 25. maja a na okupljanje reprezentacije otići će pet dana pre tog datuma.

Interesantno je da u reprezentaciji Crne Gore igra dosta fudbalera koji su nekada nosili dres Partizana. Tu su, pored Volkova, Simon Vukčević, Andrija Delibašić, Mladen Božović, Stefan Savić, Marko Ćetković, Stevan Jovetić i Milorad Peković.

Ne propustite