Voša bez rezultatskog imperativa u Užicu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.04.2014.
15:51
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Uoči gostovanja Slobodi, trener fudbalera Vojvodine Branko Babić izjavio je da ekipa odlazi u Užice bez rezultatskog imperativa i bez nekolicine standardnih pojedinaca.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon poraza koji su doživeli na svom terenu u okviru 23. kola Jelen Superlige, fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju Slobodi u Užicu.

Trener Branko Babić najavio je još jedan susret pun napetosti, jer se protivnik bori za opstanak, ali je naglasio da njegova ekipa nema rezultatski imperativ i da bez pritiska odlazi da se nadigrava sa "Erama".

"Druga iz serije teških utakmica protiv ekipa koje se bore za opstanak čeka nas u Užicu. Ovi susreti su obično nervozni i napeti ali to je sasvim razumljivo. Igramo protiv rivala kojeg izuzetno poštujemo ali, ponavljam, mi nemamo rezultatski imperativ" objasnio je Babić.

Superligaš iz Novog Sada neće igrati u najjačem sastavu jer je nekolicina prvotimaca otputovala sa omladinskom reprezentacijom na prijateljski duel sa Španijom zbog čega su u prvi tim prekomandova trojica omladinaca.

"Nekoliko igrača je odsustvovalo sa treninga zbog nastupa za reprezentaciju pa smo stoga odlučili da na put povedemo trojicu momaka iz omladinskog pogona. Radi se o Lukoviću, Asaniju i Kočoviću koji su taj poziv svojim kvalitetom i zaslužili. Ne vodimo ih da gledaju utakmicu već da ravnopravno konkurišu za sastav koji će biti oslabljen neigranjem Babića, Milinković-Savića, Puškarića i Gaćinovića" dodao je Babić.

Strateg Vojvodine za kraj je poručio da ga loši vremenski uslovi pomalo brinu ali da zbog toga ne treba tražiti alibi.

Utakmica u Užicu igra se u četvrtak sa početkom od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite