Voša bolja i od Polonije

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2013.
19:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine ređaju pobede na pripremama u Antaliji. Posle ubedljivih 4:0 protiv Krila Sovjetov, Novosađani su trijumfovali i protiv Polonije iz Varšave.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su novi trijumf na pripremama u Antaliji. Ekipa Nebojše Vignjevića u sredu je bila bolja od poljske Polonije iz Varšave i na kraju slavila rezultatom 3:2.

Poveli su Poljaci, i to već posle dva minuta igre. kada je golmana Supića savladao Pazio. Ipak, nije se dugo čekalo na preokret Vojvodine. Aleksandar Katai je u 11. minutu izjednačio, da bi Abubakar Oumaru, posle lepe akcije Radoje i Kataija, šest minuta kasnije doneo prednost ''Lalama'' - 2:1.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a posle samo osam minuta igre u nastavku, Vojvodina stiže i do trećeg gola. U kaznenom prostoru Poljaka oboren je Abubakar, a siguran sa bele tačke bio je Katai, za 3:1.

Do kraja, Polonija je uspela da ublaži poraz, golom Pržirovskog u 83. minutu.

Vojvodina: Supić, Vulićević (Spremo), Pavlović (Smiljanić), Petrić, Đurić, Ađuru (Sekulić), Radoja (Mitošević), Kosović (Ilić), Alivodić (Gaćinović), Abubakar (Deletić), Katai (Šušnjar).

Ne propustite