"Voša" domaćin mladim talentima

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2012.
12:55
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

FK Vojvodina biće domaćin međunarodnog turnira za najmlađe kategorije fudbalera u periodu od 14. do 17. juna. "Vojvodina-Joma Kup 2012" biće održan u SC "Vujadin Boškov" a očekuje se da učešće uzmu ekipe iz različitih delova starog kontinenta.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako prolećna saga Vojvodine u domaćem šampionatu ne spada u kategoriju onih koje se dugo pamte, iz Novog Sada stižu sjajne vesti za čitavu fudbalsku javnost.

Poznato je da ovaj klub posvećuje puno pažnje i ulaže mnogo novca u razvoj mladih kategorija igrača koje predstvaljaju budućnost ekipe. O tome svedoči i preuzimanje organizacije međunarodnog fudbalskog turnira koji će se u junu održati u Novom Sadu.

"Vojvodina-Joma Kup 2012" je manifestacija koja će okupiti ekipe mlađih kategorija iz čitave Evorpe koje će u SC "Vujadin Boškov" pokazati talenat koji poseduju. Očekuje se da učešće uzmu ekipe iz Grčke, Ukrajine, Mađarske, Bugarske, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Turnir se održava od 14. do 17. juna a pokrovitelji su UEFA ("Grassroots program"), FSS i FK Vojvodina. Tokom trajanja ovog kampa, pored utakmica, mališani starosti od (8 do 14 godina) imaće priliku da obiđu znamenitosti Novog Sada i da uživaju u kulturno-zabavnom programu koji će biti obezbeđen od strane domaćina.

Broj ekipa koje se mogu naći na ovom turniru ograničen je na 24 a prijavljivanje počinje 1. juna 2012. godine.

Za sve neophodne informacije zainteresovani se mogu obratiti organizatoru putem portala FK Vojvodina kao i na telefon +381 21 820 490.

Ne propustite