Voša i Benfika uspostavljaju saradnju

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2013.
18:24
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Delegacija Vojvodine posetila je lisabonsku Benfiku sa čijim čelnicima je postigla načelni dogovor o budućoj saradnji kako na sportskom, tako i na marketinškom planu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina ovog leta privlači pažnju ovdašnje javnosti sasvim solidnim nastupima u Evropi, a u isto vreme ambiciozno rukovodstvo kluba na čelu sa Balšom Butorovićem povlači i zapažene poteze u svom domenu.

Jedan od tih poteza je i poseta Lisabonu delegacije novosadskog kluba, koju su uz predsednika Butorovića činili i potpredsednik Mateja Kežman, kao i član Upravnog odbora Uroš Janković, a na poziv čelnika Benfike.

Prvog dana njihove posete primio ih je predsednik slavnog portugalskog kluba Luis Felipe Vieira. U kancelariji Vieire razmenjeni su prigodni pokloni i dresovi, a obe strane su iznele svoje želje i planove. Delegacija Vojvodine posetila je i stadion Benfike „Luš“, kao i prostorije kluba.

Svoje utiske za zvanični klupski sajt izneo je Mateja Kežman, koji je naglasio da je ovo samo početak saradnje dva kluba.

''Zaista smo primljeni na najvišem nivou. Ovo je prvi od zvaničnih sastanaka. U skorije vreme očekujemo visoku delegaciju Benfike u Novom Sadu. Ima puno toga što želimo da sprovodimo zajedno. I u sportskom delu i u delu marketinga. Detalje ćemo otkriti na konferenciji za štampu kada Portugalci dođu u posetu
'', istakao je Mateja Kežman.

Ne propustite