Voša ''igrala pet minuta''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.03.2013.
16:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u utorak prijateljski meč sa ekipom Šumadije iz Jagnjila, člana Srpske lige Beograd. Uglavnom monoton meč rešen je u prvih pet minuta drugog poluvremena, kad su Novosađani dva puta zatresli protivničku mrežu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, ekipa Nebojše Vignjevića odigrala je prijateljski meč sa Šumadijom iz Jagnjila u svom FC ''Vujadin Boškov'' u Veterniku.

Novosađani su nastupili u kombinovanom sastavu, nisu ostavili impresivan utisak, a na kraju su trijumfovali rezultatom 2:0.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, početak drugog poluvremena doneo je znatno konkretniju i efikasniju igru Vojvodine. U drugom minutu nastavka Deletić je posle centaršuta Kalila Sile sa desne strane doveo domaće u vođstvo, a konačnih 2:0 postavio je Smiljanić dva minuta kasnije, udarcem sa oko 25 metara.

Vojvodina: Žakula (Kordić), Smiljanić (Nikolić), Nastić (Kočović), Trajković (pankov), Vujačić, Mitošević, Poletanović (Sekulić), Kalil Sila, Deletić, Gaćinović (Spremo), Ilić (Šušnjar)


Ne propustite