Voša ispunila želju Gruzijcu - Merebašvili se vraća u Dinamo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.01.2012.
20:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić potvrdio da će se dosadašnji kreator igre Novosađana Giorgi Merebašvili ove zime ipak vratiti u svoj bivši klub, Dinamo iz Tbilisija.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako su donedavno iz Vojvodine stizala uveravanja da Merebašvili nije na prodaju, očigledno je presudila velika želja ovog fudbalera da ponovo zaigra za klub iz kojeg je i došao u Novi Sad.

Miodrag Pantelić je potvrdio da je rukovodstvo Vojvodine ''u stalnim kontaktima'' sa gruzijskim klubom i da je dogovor praktično postignut.

''U odnosu na situaciju od pre petnaestak dana, mnogo toga se promenilo. Merebašvili se već dogovorio sa Dinamom, ima veliku želju da se tamo vrati. Obeštećenje je 300.000 evra, jer je Merebašvili 50 posto bio naš igrač, a ugovor mu ističe u junu'', objašnjava Pantelić.

Sportski direktor Vojvodine potvrdio je i da se radi na povratku bivšeg štopera Milovića iz Javora, kao i da za ulogu Merebašvilijevog naslednika u ekipi ''lala'' konkuriše četvorica fudbalera, među kojima je i već pominjani Almami Moreira.



Ne propustite