Voša - Kako dalje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2013.
12:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine okreću se iskušenjima na domaćoj sceni, posle solidnog utiska u Evropi, ali i neuspelog pokušaja da se ostvari istorijski plasman u Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Međutim, ono što navijače Vojvodine brine jeste činjenica da su njihovi ljubimci već u ozbiljnom bodovnom zaostatku za vodećim ekipama na tabeli, kao i da je evidentan problem neefikasnosti tima sa ''Karađorđa''.

Novosađani su u prva četiri kola upisali tri remija, uz jedan trijumf protiv Spartaka, ostvaren teškom mukom na ''Karađorđu'', golom u samom finišu meča.

Zbog toga, stiče se utisak da će prvenstvena pauza dobro doći ekipi Marka Nikolića da predahne posle ukupno 12 odigranih mečeva od početka sezone, ali i mladom stručnjaku da pokuša da nađe način za rešenje problema u realizaciji.

U izjavi ''Žurnalu'', Nikolić ne krije da je očekivao bar osam do deset bodova u prva četiri prvenstvena kola, ali da je odlazak Oumarua napravio veliki problem kad je u pitanju efikasnost njegove ekipe, pa Voša sada na svom kontu ima samo šest osvojenih bodova.

''Pokazalo se da smo njegovim odlaskom mnogo izgubili i na brzini i na direktnosti. Jasno je da nam je sada bez njega neophodan i drugačiji sistem igre, pa je tokom prvenstvene pauze na nama da pronađemo taj novi put kojim ćemo ići'', izjavio je Nikolić.

On je dodao i da je zadovoljan radom i ponašanjem svojih igrača, pa veruje da će se i problemi koji postoje, uspešno rešiti.


Ne propustite