Voša leči rane na Banovom brdu

Autor: Filip Mitrović
subota 31.08.2013.
15:22
Izvor: Sportske.net

Evropska epizoda Vojvodine završena je na samo korak od ostvarenja sna i plasmana u ligaški deo takmičenja. U Novom Sadu su svesni da vremena za tugovanje nema jer živeti se mora dalje, i da je realnost sada domaće prvenstvo.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Novosađana Marko Nikolić napominje da je domaće prvenstvo ono što je prioritet i čime se mora baviti narednih devet meseci. Prvi korak je utakmica 4. kola JSL u kojoj Vojvodina odlazi u goste trenutnom lideru na tabeli i sigurno najprijatnijem iznenađenju prvenstva, ekipi Čukaričkog.

„Čukarički je tim sa sve tri pobede u dosadašnjem toku prvenstva. Klub koji je verovatno finansijski najstabilniji u Srbiji, sa modernizovanom infrastrukturom i velikom motivacijom igrača i uprave. To je skup kvalitetnih fudbalera  koji igraju par sezona zajedno. U prelaznom roku pojačali su se sa nekoliko iskusnijih igrača i napravili zaista dobar tim. Prema onome što saznajem iz medija, oni očekuju pobedu protiv nas ali sam siguran da se o pitanju konačnog pobednika i mi pitamo.

Siguran sam da će fudbaleri Vojvodine dati sve od sebe da na ovoj utakmici pokažu i ponove sve ono što ih je krasilo u prethodnih 11 takmičarskih susreta.

Kadrovska situacija je povoljna, izuzimajući povredu Škuletića zbog koje je ranije napustio teren u Moldaviji. Radi se o udarcu u vratni deo kičme, međutim kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se naš napadač do sutra oporaviti pa će verovatno i on konkurisati za sastav“.
rekao je Nikolić.

Ne propustite