Voša moćna protiv Koromanovih ''Krila''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.02.2013.
22:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kako je i najavljeno, Vojvodina i ruski premijerligaš Krila Sovjetov odigrali su prijateljski meč u Antaliji, a ekipa Nebojše Vignjevića pružila je odličnu partiju i ostvarila ubedljiv trijumf.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine prikazali su u nedelju svoje najbolje izdanje od početka pripremnog perioda.

Novosađani su u Antaliji deklasirali rusku ekipu Krila Sovjetov sa 4:0, a sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu!

Seriju je započeo sve bolji štoper Igor Đurić, vodećim golom u 14. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Abu Oumaru duplirao prednost - 2:0.

Mogao je i Jokić u 28. minutu posle kornera da se upiše u strelce, ali je bio zamalo neprecizan. Ipak, već u 31. Oumaru je postigao svoj drugi gol, za vođstvo od 3:0.

Konačan rezultat postavio je mladi Radoja, posle akcije sa Kataijem u 37. minutu - 4:0.

U ekipi Krila Sovjetov nastupio je i srpski internacionalac Ognjen Koroman, ali ni on, niti ostatak njegovog tima nije uspeo da dođe do izražaja protiv veoma raspoložene ekipe Vojvodine.

Naredni meč nba pripremama u Antaliji Vojvodina će imati 6. februara protiv poljske Polonije.

Vojvodina: Supić (Žakula), Vulićević (Smiljanić), Pavlović (Nastić), Jokić (Petrić), Đurić, Ađuru (Sekulić), Radoja (Mitošević), Poletanović (Kosović, Alivodić (Deletić), Abubakar (Šušnjar), Katai (Gaćinović).



Ne propustite