Voša - Moreira stiže u petak, Ukrajincima ističe rok za Ilića

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2012.
21:11
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Almami Moreira trebalo bi u petak da doputuje u Novi Sad i da se od ponedeljka konačno stavi na raspolaganje treneru Vukićeviću. Černomorecu ostavljen rok od 24 sata u vezi sa transferom Brane Ilića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je imala uspešnu proiveru protiv Bačke (11:0), ali trener Dejan Vukićević uverava da se ''ne zanosi'' tim rezultatom. Od ponedeljka trebalo bi konačno da računa i na najatraktivnije pojačanje u ovom prelaznom roku, Almamija Moreiru.

''Ne krijem da sam zadovoljan onim što sam video, ali ne želim da se time zanosim. Nadam se da ću do kraja nedelje znati koje igrače imam na raspolaganju, a Moreiru očekujem na treninzima od ponedeljka. Koliko znam, on bi u petak trebalo da se pojavi u Novom Sadu'', objašnjava Vukićević.

Njegove reči potvrdio je i sportski direktor Miodrag Pantelić, koji je izneo i situaciju oko eventualnog transfera Brane Ilića u Černomorec.

''Poslali smo obaveštenje čelnicima Černomoreca da imaju rok od 24 sata da se izjasne o uslovima koje smo im ponudili'', istakao je Pantelić.

Ne propustite