Voša - Neistine o Burzanoviću, Kruniću...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.01.2014.
15:11
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Vojvodine Zoran Pavlović reagovao je na pisanja medija ovih dana vezano za pojedine transfere koji se najavljuju, vezano za novosadskog superligaša.

fkbuducnost.co.me
fkbuducnost.co.me

Povezane vesti

Da podsetimo, prethodnih dana u medijima se spekulisalo o navodnom interesovanju Vojvodine za Igora Burzanovića, pa Radeta Krunića iz Donjeg Srema, ali u izjavi novosadskom Dnevniku, sportski direktor Vojvodine uverava da u tim najavama nema nimalo istine.

''Ja sam u šoku sam posle onog što sam pročitao. Verujte, nisam ni razmišljao o imenima igrača koji se pominju kao pojačanja Vojvodine, niti sam s nekim od njih pričao.

Zaista ne znam kome ide u prilog to objavljivanje neproverenih i netačnih informacija, a juče prepodne su me iz Beleka zvali ljudi iz kluba, želeći da provere ono što se u Srbiji piše. Dakle, o Igoru Burzanoviću i Radetu Kruniću nisam razmišljao, niti s njima ili njihovim menadžerima pričao'',
jasan je Pavlović.

On je takođe demantovao i informaciju da je Steaua zainteresovana za Stojana Vranješa i da je poslala zvaničnu ponudu za njega.

''I za to prvi put čujem'', istakao je Pavlović.




Ne propustite