Voša - Nema Abua, nema ni golova...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.08.2013.
22:27
Izvor: Sportske.net

Posle čak 17 postignutih golova u šest dosadašnjih evropskih mečeva od početka sezone, fudbaleri Vojvodine nisu pokazali efikasnost na startu domaćeg šampionata. Kaluđerović nije iskoristio penal u finišu meča, Donji Srem odneo bod sa ''Karađorđa...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle Crvene zvezde koja je poražena u Ivanjici od domaćeg Javora, kiks u prvom kolu Superlige doživela je i Vojvodina.

U poslednjem meču prvog kola, ekipa Marka Nikolića osvojila je samo bod pred svojim navijačima na ''Karađorđu'' protiv Donjeg Srema. Golova nije bilo, meč je završen rezultatom 0:0, pa je više od 5.000 navijača ostalo uskraćeno za užitak kakav su im njihovi ljubimci nedavno priređivali protiv Honveda, ili Burse.

Vojvodina je imala inicijativu od starta meča, pokušavali su i Bilbija i Škuletić, najistureniji u napadačkim redovima, u prilikama je bio i Alivodić, ali su gosti uspeli da se odbrane.

Početkom drugog poluvremena, Bilbiju je zamenio Andrija Kaluđerović, ali željenog efekta nije bilo. Neefikasnost, koja je prošle sezone na domaćoj sceni bila karakteristična za Vojvodinu, nastavljena je i na startu nove sezone.

Upravo je Kaluđerović u poslednjim trenucima meča bio u prilici da donese pobedu ''Lalama'', ali nije bio precizan sa bele tačke, posle jedanaesterca dosuđenog zbog prekršaja nad Spremom...

Evidentno, veliki hendikep za Vojvodinu biće odlazak najboljeg napadača Abubakara Oumarua u Beveren, njegov izostanak se protiv Donjeg Srema svakako osetio, pa ostaje da se vidi da li će trener Nikolić uspeti da probleme u realizaciji koji su se večeras pokazali, uskoro reši na pravi način.

Vojvodina: Delač, Đurić, Nastić, Trajković, Vulićević, Vranješ (Gaćinović od 81.), Radoja (Spremo od 81.), Poletanović, Alivodić, Škuletić, Bilbija (Kaluđerović od 47.).

Donji Srem: Belić, Božović, Prljević, Lakić-Pešić, Aškovski (Lakićević od 57.), Lukić (Čović od 70.), Bukorac, Krunić, (Stojanović od 75.), Čordašić, Zec, Damnjanović.


Ne propustite