Voša - očekivanja bila nerealna!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2012.
22:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Potpredsednik novosadskog kluba Dušan Vlaović izneo mišljenje da je Vojvodina u sezonu na izmaku ušla sa možda i nerealnim ambicijama o najvišem plasmanu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine posle razočaravajućih rezultata ovog proleća u finišu sezone pokušavaju da spasu što se spasiti može i izbore plasman u Evropu naredne sezone.

Sumirajući dosadašnji tok sezone, potpredsednik Dušan Vlaović istakao je da se od ove ekipe možda i previše očekivalo...

''Smatram da bi trebalo da budemo realni i da su naša očekivanja sa budžetom koji imamo bila predimenzionirana. Još zimus sam na sastancima Upravnog odbora, na kojima je bio i bivši trener Dejan Vukićević, ukazivao u više navrata na to da ako izostane igra u prvenstvu, neće biti ništa od rezultata u Kupu. Nažalost, bio sam u pravu, ali za neuspeh u najmasovnijem takmičenju nema opravdanja. Videćemo šta će biti i u prvenstvu do kraja'', objašnjava Vlaović.

On priznaje da u rukovodstvu kluba već sprovode pipremne radnje za letnji prelazni rok i veliku rekonstrukciju tima koja Vojvodinu nemonovno očekuje.

''Nekima ćemo se zahvaliti na saradnji a nekima ispuniti želju za razlazom. Ne želimo nikoga da zadržavamo, jer nam iskustvo govori da se to loše odrazi na ceo tim, tako da ko želi da ide, slobodan je, naravno uz odgovarajuće obeštećenje'', dodaje Vlaović i uverava da u klubu rade i na dovođenju generalnog sponzora.


Ne propustite