Voša ostala bez sportskog direktora

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.08.2013.
22:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada ostao je bez sportskog direktora dan nakon remija sa ekipom Šerifa u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je tokom večeri da dosadašnji sportski direktor Saša Drakulić neće više obavljati tu funkciju jer je sa predsednikom Balšom Butorovićem dogovorio sporazumni raskid saradnje.

Dan nakon remija u duelu sa moldavskim Šerifom, Drakulić se sastao sa prvim čovekom novosadske "Stare Dame" i dogovorio sporazumni raskid ugovora koji je imao u Vojvodini.

"FK Vojvodina  koristi priliku da se Saši Drakuliću zahvali na dosadašnjoj saradnji. Kao mlad sportski funkcioner u ovoj sezoni je učestvovao u pet evropskih pobeda i dva remija našeg kluba. Želimo mu uspeh u daljoj karijeri" stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Iz Novog Sada poručuju da će predsednik Butorović u saradnji sa članovima UO odlučiti o tome ko će naslediti Drakulića na mestu sportskog direktora a nije isključeno da Mateja Kežman dobije tu funkciju s obzirom na to da je do sada radio kao savetnik predsednika kluba.

Ne propustite