Voša – Pobeda kao potvrda

Autor: Miloš Marković
sreda 20.03.2013.
09:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vojvodine zabeležila je pobedu u odloženom duelu 19. kola domaćeg prvenstva protiv Donjeg Srema čime je bodovno sustigla Crvenu zvezdu. Trijumf nad Sremcima potvrda je pobede u polufinalu Kupa nad OFK Beogradom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Više nego ubedljivo, rezultatom 3:0 fudbaleri Vojvodine su savladali Donji Srem i tako na pravi način odagnali strahove šefa struke, Nebojše Vignjevića.

Pribojavao se trener novosadskog tima da će na ovom meču doći do pražnjenja nakon velike pobede nad OFK Beogradom u polufinalu Kupa.

„Emotivno smo se ispraznili posle pobede nad OFK Beoradom u Kupu.“

„Sa druge strane, Dojni Srem je bolja ekipa nego što to pokazuje tabela i broj osvojenih bodova.“, istakao je Vignjević i pohvalio mlade fudbalere svog tima.

„Zasluženo smo pobedili u meču u kome smo iskoristili priliku da damo šansu nekim od igrača koji su do sada manje igrali. U potpunosti su opravdali poverenje.“, rekao je Vignjević.

Bodovno sustigavši Crvenu zvezdu, ekipi Vojvodine predstoji zaslužena pauza. Ipak, da i ona protekne radno, postarali su se čelnici kluba koji su već pripremili kontrolni meč.

Gost novosadskog tima u subotu 23. marta biće subotički Spartak sa kojim će ekipa Vojvodine od 13.30 odigrati prijateljski meč na terenima Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“.


Ne propustite