Voša - Pojačanja zadužila opremu i 'Golfove'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.01.2014.
15:21
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodine predstavio je u sredu sedmoricu novajlija koji su zadužili opremu a klub im je na korišćenje dao nove automobile koje je obezbedio sponzor "Porše Novi Sad".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Tekući prelazni rok počeo je očajno za FK Vojvodina jer je superligaš iz Novog Sada "preko noći" ostao bez kompletnog jednog tima zajedno sa klupom za rezervne igrače.

Situacija je počela da se menja na bolje od ponedeljka a klub je za tri dana od zvaničnog početka prelaznog roka na "Karađorđe" doveo sedmoricu novih fudbalera.

Danas je u FC "Vujadin Boškov" održana promocija novih igrača među kojima su bili Milan Jovanić, Nino Pekarić, Milko Novaković, Uroš Nenadović, Jovan Stojanović, Nikola Popara i Lazar Veselinović.


Sportski menadžer Vojvodine Zoran Popović predstavio je novajlije a onda je usledilo iznenađenje u vidu automobila koje je kompanija "Porše Novi Sad" uručila sedmorici igrača na korišćenje.

U kratkim izjavama svi do jednog su izrazili zahvalnost na ukazanom poverenju i obećali da će se posvetiti najvažnijem zadatku u godini jubileja "Stare dame" - osvajanju Kupa Srbije.

Ne propustite