Voša poražena od grubih Izraelaca

Autor: Miloš Marković
subota 27.07.2013.
09:52
Izvor: Sportske.net

Novosadski tim je nakon uspeha u Ligi Evropa, doživeo poraz - na kontrolnoj utakmici sa izraelskim Hapoel Hašaronom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine je, po već ustaljenoj praksi, nastavila sa kontrolnim mečevima koji ovom timu omogućavaju da ostane u takmičarskom ritmu i tokom čitave sezone radi po duplom nedeljnom programu.

Ovoga puta, izabranici Marka Nikolića odigrali su meč u Staroj Pazovi, a protivnik je bio izraelski Hapoel Hašaron.

Bila je to prilika za trenera Vojvodine da izvede kombinovani tim i proveri sve raspoložive snage pred nastavak evropskog pohoda i meč sa Bursom.

Za Vojvodinu su nastupili  Popović, Nikolić (Petrić), Nastić, Vujačić (Kovačević), Vidović, Mitošević (Ađuru), Tumbasević, Kosović (Ilić), Ivanić, Kaluđerović, Denković, a viđena je jedna otvorena utakmica u kojoj su se Izraelci ipak bolje snašli.

Slavio je Hapoel minimalnim rezultatom 1:0, golom Jarada u 19. minutu, kada je iskoristio grešku fudbalera Vojvodine koji su nepotrebno kombinovali i izgubili loptu na protivničkoj polovini.

Pomenuti igrač je sam izašao ispred golmana Popovića i postigao jedini gol na meču.

Iako su zasluženo slavili, Izraelci su ostavili loš utisak kod novosadskog kluba, najpre zbog nediscipline i nepoštovanja osnovnih fudbalskih pravila.

Glavni sudija meča Branko Labus je gotovo svakom fudbaleru Hapoela pokazao po žuti karton, a Izraelci su čak izvršili izmenu golmana i to iza gola, bez prethodne prijave sudiji.

U svakom slučaju, jučerašnji meč je poslužio da dobra provera i prilika da trener Nikolić stekne jasniju sliku pred meč sa jakim protivnikom turske Burse.

Ne propustite