Voša poražena u Francuskoj

Autor: Darko Mitrović
subota 08.09.2012.
17:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine danas su imali jaku proveru protiv domaćeg Nanta u Francuskoj. Tamošnji drugoligaš je posle bolje igre u većem delu meča na kraju slavio zasluženu pobedu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Lider Superlige gostovao je danas u Nantu, gde je protiv istoimenog francuskog drugoligaša odigrao prijateljsku utakmicu. Domaći tim je slavio rezultatom 2:1, a presudila je bolja igra ''Kanarinaca'' u prvom poluvremenu.

Nant je poveo posle samo tri minuta igre. Dejan Karan je nespretno intervenisao pred svojim golom posle kornera za domaće i glavom zatresao sopstvenu mrežu - 1:0.

U devetom minutu nova opasnost po Novosađane, posle neuspele ofsajd zamke, ali je Pankrat na kraju loše šutirao.

Vojvodina se nešto kasnije oslobodila pritiska domaćih, ali u finišu prvog poluvremena srpski internacionalac u redovima domaćih Filip Đorđević uspeo je da duplira prednost ekipe Nanta. Smiljanić nije uspeo da ga zaustavi, pa Đorđeviću zatim nije bilo teško da savlada Žakulu - 2:0. 

U nastavku, trener Vojvodine je ukazao priliku nekolicini mladih igrača, koji su ostavili sasvim solidan utisak, a do jedinog gola Vojvodina je došla u 79. minutu.

Odličan centaršut Pavlovića na najbolji način koristi Bojović i postavlja konačnih 2:1.

Vojvodina: Žakula (Kesić), Smiljanić (Pavlović), Branković (Makarić), Karan, Trajković, Sekulić (Ivanić), Grin, Radoja, Škuletić (gaćinović), Bojović, Deletić (Spremo)



Ne propustite