Voša poziva na "generalku"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.02.2013.
20:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju poslednji pripremni meč pred nastavak sezone u JSL a protivnik će biti CSKA iz Sofije. Publika pozvana da oceni urađeno tokom zimskih priprema a ulaz na "Karađorđe" je besplatan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Sedam dana ostalo je do početka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi a fudbaleri Vojovdine spremni su da navijačima u Novom Sadu predstave plodove svog rada tokom zimskog pripremnog perioda.

Puleni Nebojše Vignjevića sutra dočekuju višestrukog šampiona Bugarske, ekipu CSKA iz Sofije, a strateg Voše odlučio se da meč počnu sledeći igrači.

Vojvodina - Supić, Vulićević, Pavlović, Vujačić, Đurić, Ađuru, Radoja, Poletanović (Kosović), Alivodić, Abubakar, Katai.

Đorđe Jokić se potpuno oporavio od povrede, međutim trener Vignjević  odlučio je  da ništa ne rizikuje kako bi pouzdani štoper bio potpuno fit za utakmicu u Smederevu, obzirom da reprezentativac Branislav Trajković zbog parnih kartona nema pravo nastupa na tom susretu.

Gosti iz Sofije danas su oko 14 časova stigli u Novi Sad i popodne odradili lagani trening pred sutrašnji meč.

Duel u Novom Sadu počeće od 15 časova a ulaz na tribine biće besplatan pa su iz Vojvodine pozvali navijače da dođu i pogledaju generalnu probu svojih miljenika.

Ne propustite