Voša pre Zvezde - Vuković na ''Karađorđu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.08.2013.
23:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Iskusni defanzivac Jagoš Vuković najnovije je pojačanje novosadske Vojvodine! Iako se za njega interesovala i Crvena zvezda, Vuković je ipak odlučio da u finišu prelaznog roka prihvati ponudu Novosađana.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, bivši fudbaler Rada, pa holandskih PSV-a i Rode, Jagoš Vuković, od subote je član novosadske Vojvodine.

Dvadesetpetogodišnji defanzivac je posle iskustava iz Holandije  ovog leta odlučio da se vrati na domaću scenu, a izbor je na kraju pao na ekipu sa ''Karađorđa''.

Vuković je poslednjih nedelja svakodnevno  trenirao sa prvotimcima Vojvodine i u finišu letnjeg prelaznog roka potpisao je dvogodišnji ugovor sa ''Lalama''.

Želju da u svoje redove dovede Vukovića imala je i Crvena zvezda, ali je menadžement novosadskih 'crveno-belih' bio brži i konkretniji od svog sportskog rivala, pa će visoki štoper u naredne dve godine braniti boje Vojvodine.

Jagoš Vuković je rođen 10. juna 1988. u Bačkom Dobrom Polju. Visok je 194 cm, a može da igra na mestima centralnog odbrambenog igrača i levog beka.

Ne propustite