"Voša" protiv Radničkog bez "Moše"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.03.2012.
17:13
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dejana Vukićevića broji sitno do početka sutrašnjeg duela u Kragujevcu gde se Vojvodina sastaje sa Radničkim. Derbi će biti prilika da se proveri šta je rađeno tokom zime i da li pojačanja sa razlogom nose taj epitet.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Na konferenciji za medije pred sutrašnji duel Dejan Vukićević je istakao da Vojvodinu očekuje izuzetno težak meč na "Čika Dači". On je iskoristio priliku da fudbalskoj javnosti ukaže da je zabluda da će Vojvodina na proleće sa lakoćom dobijati sve rivale.

Novi igrači koji su stigli u zimskom prelaznom roku, pored dobrih biografija, nisu garant da će u Vojvodini blistati, teren je jedino merilo njihovog kvaliteta.

Vukićević je takođe dodao da je Vojvodina od jeseni ostala bez "srca tima" jer su tri igrača sredine terena napustila klub.

On će za sutrašnji meč računati isključivo na 100 procenata spremene igrače a na razočarenje publike kluba iz Novog Sada Moreira nije jedan od njih.

Popularni "Moša" kako su ga "krstili" navijači Vojvodine pauzirao je dugo zbog povrede zadobijene na pripremama i još oseća bolove u loži. Shodno tome, trener Vukićević neće ga uvrstiti u tim za sutrašnji meč kako ne bi izlagao Moreiru nepotrebnom riziku.

Ne propustite