"Voša" prvi finalista Kupa Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.02.2012.
22:03
Izvor: Sportske.net

Odbojkaši Vojvodine NS seme savladali su Partizan Termoelektro u dramatičnom polufinalu Kupa Srbije za odbojkaše. Konačan rezultat bio je (3:2) za novosadsku ekipu ali je vrlo lako moglo da bude i drugačije.

okvojvodina.org
okvojvodina.org

Povezane vesti

Odigran je prvi meč polufinala Kupa Srbije za odbojkaše. U prepunoj maloj dvorani "Spensa" publika je mogla da uživa u onome što su pokazale dve ekipe. Na kraju, Vojvodina je bila bolja od Partizana i slavila rezultatom (3:2).

Veoma dinamičan meč viđen je u "Spensu." "Dvoboj" je trajao više od dva časa. Bilo je puno preokreta i neizvesnosti a u petom setu sreća, i više koncentracije, doneli su Vojvodini šansu da se u sutrašnjem finalu bori za pehar.

Prvi set dobili su "domaćini" ali tek nakon preokreta koji su načinili jer je početak duela pripao Beograđanima. Nakon toga na "scenu" stupa tim Partizana koji dobija dva vezana seta i na taj način prelazi u vođstvo u ovom meču.

Četvrti set doneo je nova uzbuđenja na terenu a smirenost u igri i preciznost u završnici poena bila je presudna da Vojvodina izjednači na (2:2) i time meč odvede u peti set.

Završnica je donela probleme svima sa "slabim srcem." Beograđani su na zameni strana imali prednost od (8:7), ali je na zadovoljstvo većine prisutnih u sali Vojvodina NS seme ipak dobila peti set i tako trasirala put do finala.

Meč u kome će se odlučivati o pobedniku ovogodišnjeg Kupa Srbije na programu je sutra od 18 časova a protivnik Vojvodine biće bolji iz susreta Mladi Radnik - Ribnica.

Ne propustite