Voša 'rehabilituje' Stevanovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.01.2014.
18:54
Izvor: Sportske.net

Miroslav Stevanović nalazi se pred novom šestomesečnom pozajmicom a čelnici Sevilje na raspolaganje su mu stavili tri kluba među kojima se nalazi i Vojvodina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nekadašnji prvotimac Vojvodine Miroslav Stevanović mogao bi tokom zime da se vrati u redove superligaša iz Novog Sada pošto u Sevilji i dalje nema mesta za njega.

Šestomesečni "izlet" u Elće nije mu doneo ništa dobro pošto je odigrao svega tri utakmice pa reprezentativac BiH ponovo može da bira sredinu u kojoj želi da nastavi da se dokazuje kao pozajmljen igrač Sevilje.

Mediji u BiH prenose vest da je Stevanoviću ponuđena selidba u Kordobu, ili u jedan od dva tima sa prostora bivše SFRJ.

Stevanović bi prolećni deo sezone mogao da provede u Vojvodini ili Sarajevu. Prva opcija je nešto bolja jer bi nastupao u nešto boljoj ligi, dok bi u Sarajevu imao šansu da se dokaže u timu koji će uskoro postati vlasništvo prvog čoveka Kardif Sitija.

Miroslav Stevanović za Vojvodinu je odigrao 69 utakmica pre no što je u januaru 2013. godine prešao u redove kluba iz Andaluzije.

Reprezentativac BiH morao bi da odabere opciju koja bi mu donela redovne partije jer bi samo tako mogao da zaradi eventualni poziv Safeta Sušića, selektora "Zmajeva" koje narednog leta čeka učešće na SP u Brazilu.

Ne propustite