Voša - Rivala poštuju, u pobedu ne sumnjaju

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2013.
14:15
Izvor: Sportske.net

Najavljujući revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv malteškog Hibernijansa, šef stručnog štaba Vojvodine Marko Nikolić upozorio da se protivnik ne sme potceniti, kako bi se izbeglo neko neprijatno iznenađenje. I Nikolić i kapiten Vuliće

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako, zbog ranog starta sezone, novi trener Vojvodine Marko Nikolić nije imao mnogo vremena da na pripremama sprovede sve svoje zamisli, dan uoči revanša prvog kola kvalifikacija za LE ipak je izrazio zadovoljstvo onim što je do sada urađeno ovog leta.

''Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujemo'', poruka je Vošinog šefa struke.

Kad je u pitanju duel sa Hibernijansom, Vojvodina je iz prvog susreta sa Malte donela kapitalnih 4:1, ali obzirom da je u tom meču rival pokazao da ume ozbiljno da pripreti, Marko Nikolić poziva na maksimalnu ozbiljnost kad je u pitanju pristup revanš meču.

''Želimo da ispoštujemo pre svega sebe, potom protivnika i na kraju publiku za koju se nadam da će doći u velikom broju. Pozivam ih ovim putem da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti disciplinovanom, borbenom i kvalitetnom igrom.


Posao nismo završili, ostalo je još 90 minuta protiv rivala koji nije ni malo naivan jer u svojim redovima ima 4-5 jako kvalitetnih stranaca i reprezentativaca Malte. Znamo da nam u prvih 20 minuta utakmice  na Malti nije bilo ni malo prijatno i upravo zbog toga mi moramo sutra odigrati susret na visokom profesionalnom nivou'',
izjavio je Nikolić.

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević
potvrdio je da će njegov tim pružiti maksimum na terenu, jer ''imaju obavezu prema navijačima da svaku utakmicu odigraju na granici maksimalnih mogućnosti  bez obzira na ime protivnika i rezultat''.

Kad je u pitanju sastav ekipe, Nikolić neće moći da računa na ''pocrvenelog'' štopera Igora Đurića, pa je za očekivati manje-više isti sastav kao i u prethodnom susretu.

Revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Hibernijansa igra se na stadionu ''Karađorđe'', u četvrtak sa početkom u 20:30 časova.

Ne propustite