Voša - Šansa mladima, pohvala navijačima

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.08.2012.
16:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U utorak je zasedao Upravni odbor Vojvodine, koji je doneo odluku u vezi priključenja prvom timu određenog broja fudbalera iz omladinskog pogona, ali i izneo mišljenje o ponašanju navijača tokom dvomeča sa Rapidom iz Beča.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U nastavku sezone, a prema jučerašnjoj odluci Upravnog odbora kluba, trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić imaće na raspolaganju i nekoliko fudbalera iz omladinske škole, koji će biti priključeni prvom timu.

''Donet je zaključak, da se prvoj ekipi Kluba, priključe najtalentovaniji članovi kadetske i omladinske selekcije Škole fudbala 'ILIJA PANTELIĆ', koji svojim talentom mogu, doprineti boljoj i kvalitetnijoj igri i uspešnim rezultatima u domaćem prvenstvu kao i u Kup takmičenju.

Stručni štab, na čelu sa šefom stručnog štaba Zagorčić Zlatomirom, ima punu autonomiju u izboru mladih igrača, koji će se priključiti radu sa prvom ekipom'', kaže se u saopštenju UO Vojvodine tim povodom.

Upravni odbor se osvrnuo i na ponašanje navijača tokom gostovanja u Beču protiv Rapida u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prema oceni UO, navijači zaslužuju samo pohvale.

''Navijači FK VOJVODINA  svojim navijanjem i ponašanjem pokazali su celoj Evropi, kako se voli i bodri svoj klub. Iako ih je bilo preko 500, tokom dolaska, boravka u Beču, same utakmice i povratka za Srbiju, nije napravljen niti jedan incident. Na taj način Evropi je otišla pozitivna slika o fudbalskoj Srbiji.

UO FK VOJVODINA se svojim navijačima najsrdačnije zahvaljuje i želi da u zajedničkoj saradnji, takvo ponašanje pokažemo i u domaćem prvenstvu i Kup takmičenju u Srbiji'', zaključuje se u saopštenju.


Ne propustite