Voša - Šok traje, ali mora se dalje

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.06.2013.
22:35
Izvor: Sportske.net

Nakon iznenadne smrti prvog čoveka FK Vojvodina, postoje oni koji uprkos svemu moraju da se posvete funkcionisanju kluba. Sportski direktor Drakulić saopštio je da od naredne nedelje počinju pripreme i da će Nikolićeva promocija biti održana u petak.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Sutra će u Nikšiću biti sahranjen Ratko Butorović, predsednik FK Vojvodina koji je preminuo u noći između petka i subote u Novom Sadu.

Iako je teško usmeriti misli na sportske aktivnosti, u Vojvodini ipak misle na ono što ih očekuje, pa sportski direktor kluba Saša Drakulić ističe da se mora ići dalje bez obzira na novonastale okolnosti.

"Teško je, u situaciji u kojoj smo se našli, razmišljati i o sportskim aktivnostima, ali nas na to obavezuje upravo odgovornost prema našem dosadašnjem predsedniku. Ono što je u ovom trenutku izvesno jeste da će novi trener Marko Nikolić prozivku ekipe izvršiti u ponedeljak u 11 časova u Veterniku i da ćemo, dva dana kasnije, otići na visinske pripreme na Zlatibor" kazao je za "Novosti" Drakulić.

Za sada je izvesno da se na prozivci neće pojaviti Aleksandar Katai koji se vratio u matični Olimpijakos iz kojeg je došao na pozajmicu.

Dozvolu da napuste klub imaju mnogi prvotimci ali će se sasvim izvesno svi oni u ponedeljak javiti novom šefu struke koji će izvršiti prozivku.

Nakon toga sledi i odabir naslednika pokojnog Butorovića a postoje indicije da bi to mogao da bude njegov stariji sin Balša. Ipak, pre svega treba sačekati sutrašnju sahranu Ratka Butorovića a onda će u Vojvodini, hteli, ne hteli, morati da krenu sa vraćanjem u normalu nakon šoka izazvanog neočekivanom smrću predsednika kluba.

Ne propustite