Voša spremna za novu proveru, Oumaru ne bira rivale

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
21:59
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs, dnevnik.rs

Fudbaleri Vojvodine u sredu će imati treću kontrolnu utakmicu na pripremama u Austriji. Protivnik će biti češki Jablonec, posle remija sa Kopenhagenom i pobede nad Tavrijom. Oumaru poručuje da uvek pruža maksimum, bez obzira na ime protivnika.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Remi sa Kopenhagenom (2:2) i pobeda nad ukrajinskom Tavrijom (2:0) ohrabrujući su nagoveštaji kad su u pitanju mogućnosti ekipe Vojvodine u nastupajućoj sezoni.

Priliku da takav utisak još jednom potvrde imaće u sredu protiv češkog Jabloneca, koji je proteklu sezonu u nacionalnom prvenstvu završio na osmoj poziciji.

Početak meča zakazan je za 18 časova i 30 minuta, a jednom od najvećih aduta Vojvodine, Abubakaru Oumaruu nije pretarano važno ime rivala, naglašavajući da se u svakom meču mora pružiti maksimum.

''Ja ne biram protivnike, za mene su svi isti. Bilo da se radi o nekom klubu iz Srbije, ili Liverpulu, na primer'', ističe Oumaru.

Zanimljiv je stav napadača Vojvodine i kad je u pitanju ocena rada na pripremama.

''Neću da pričam kako su ovo moje najteže pripreme u životu i slične fraze... Jednostavno, vredno treniramo, radimo šta nam se kaže, a da li je to dobro, ili loše, pokazaće se na utakmicama'', iskreno će Oumaru.

Ne propustite